Motostar 777 » За нас


Фирма Мотостар 777 ЕООД е създадена през 2008 година. Основна дейност е внос и продажба на мотоциклетни резервни части и консумативи.

 

ВНИМАНИЕ! УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ-В ИНТЕРНЕТ САЙТОВЕТЕ ЗА БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ И НАЙ ВЕЧЕ ФЕЙСБУК СЕ ПРЕДЛАГАТ ФАЛШИВИ НЕЛЕГАЛНИ СТОКИ ОТ ИВЕСТНИ МАРКИ КОИТО НЕ ОТГОВАРЯТ НА КАЧЕСТВОТО НА ОРИГИНАЛНИТЕ ПРОДУКТИ. БЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ И ИЗИСКВАЙТЕ ДОКУМЕНТ ЗА ПРОИЗХОД И ДОКУМЕНТ ЗА ПРОДАЖБАТА ЗА ДА НЕ БЪДЕТЕ ИЗЛЪГАНИ. НИСКИТЕ ЦЕНИ СА ПРИМАМЛИВИ, НО НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ КАЧЕСТВОТО И ГАРАНЦИЯТА ЗА ПРОДУКТА И ЩЕ СТЕ  ХВЪРЛИЛИ ПАРИТЕ СИ НА ВЯТЪРА.

НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ САМО ОРИГИНАЛНИ ЧАСТИ НА ПОСОЧЕНИТЕ ФИРМИ, С ДОКАЗАН ПРОИЗХОД. ПРИ ЗАПИТВАНЕ ОТ ВАША СТРАНА ЩЕ ПОКАЖЕМ НЕОБХОДИМИТЕ ДОКУМЕНТИ И СЕРТИФИКАТИ ЗА ОРИГИНАЛНОСТ И КАЧЕСТВО НА ЧАСТИТЕ И СЪПЪТВАЩИТЕ ИМ СЕРТИФИКАТИ И ОДОБРЕНИ СТАНДАРТИ. 

 

Разполагаме със складова база намиращи се в София, кв.Суходол, ул.Траян Танев №78А. Фирмата е официален вносител на европейските и световни производители Polisport, Reikon, Tommaselli, Domino, Ferodo Racing, Champion, Delta Braking, CZ chains, Chiaravalli, RK Takasago, Morse, Waycom, Irod, T-Gum, NG-brake dics, Iris chains, SMC, ZF,  като предлага и продукти на Eni/Agip-Formula moto, Midland, както и голям асортимент от части и артикули на други водещи фирми.